Reacties van klanten

Diverse klussen in en rond het huis in Borger
10 februari 2019
Paulus heeft samen met zijn collega al diverse klussen voor ons gedaan, zoals glas vervangen, de tuin omheinen, een nieuw raam op zolder plaatsen en de windveren vervangen. We zullen in de toekomst zeker nog van zijn diensten gebruik maken. Goede communicatie, prima en snel werk en aardige mannen die soms ook nog even iets extra doen, wij zijn heel tevreden.

Verhoogde border / plantenbak in Assen
17 oktober 2016
Waar andere aannemers moeilijkheden zagen, vondt Paulus alleen maar oplossingen.
Er moesten twéé verhoogde borders (60/70 cm hoogte) van stapelblokken op onze oprit komen, deze hadden (beide) afwijkende maten (een driehoek en een onregelmatige vierhoek), beide zijn perfect in elkaar gelijmd. Paulus heeft de klus professioneel afgeleverd, zelf wat extra aanpassingen rondom de bakken aangebracht op eigen initiatief, dat zie je tegenwoordig niet meer.

Verschillende klussen aan huis in Gasselte
27 juni 2016
Paulus Zijlstra heeft bij ons een aantal klussen verricht, van het zetten van nieuwe ramen tot het op knapppen van houtopslag /schuur. Al deze klussen zijn tot onze tevredenheid uitgevoerd.

Diverse klussen in Eesergroen
25 november 2015
Paulus heeft voor ons diverse klussen gedaan. Bijv de kilgoot vervangen, het dak van de kapschuur gerepareerd, een cv-radiator vervangen, de zitmaaier gerepareerd en ook diverse kleinere klussen. Paulus werkt netjes en vlot. Hij ruimt na afloop ook de rommel op en laat alles netjes achter. Wat zeker ook fijn is dat Paulus meedenkt over oplossingen. Paulus komt zijn beloftes na en dat maakt hem een betrouwbare vakman!

Fiets reparatie in Gasselte
1 november 2015

Zeer snelle en goede service van Paulus. Mijn zoon kreeg op vrijdag een lekke band. Hij heeft zijn fiets dagelijks nodig voor school. De fiets direct naar klussenbedrijf Zijlstra gebracht. Gebeld en verteld wat er moest gebeuren. Het bleek een grote beurt voor zijn fiets. Vrijdagavond kreeg ik al een app van Paulus. Fiets was al klaar. Perfect, voor een relatief laag bedrag bleek de fiets van mijn zoon als nieuw. Paulus bedankt voor je goede en snelle service. Ik was al eerder bij je geweest en het is altijd meer dan goed. Bij jou is afspraak, afspraak. Heel goed. daar kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Tot de volgende klus. Groet, Herman in Gasselte.

NB. binnenkort bel ik je voor de fiets van mijn dochter.

Plaatsen koof keuken in Zuidlaren
31 oktober 2015

Paulus heeft bij ons vakkundig en snel een koof bij ons in de keuken geplaatst. De prijs was marktconform, maar als je daar zijn vakmanschap en meedenkendheid in meeneemt is het tarief zeer scherp voor het het vakmanschap dat hij levert. De eerstvolgende klus gaat zeker naar Paulus!

Keukenblad / dakkapellen schilderen in Gasselte
17 september 2015

Paulus Zijlstra heeft bij ons een keukenblad in L-vorm inclusief kraan en gootsteen vervangen en gaskookplaat opnieuw geinstalleerd in 1 dag. Het werk ziet er keurig uit. Paulus werkt goed door en aan het einde van zijn klus neemt hij al het afval mee.
Dit geldt ook voor zijn schilderklus van 2 dakkapellen. Hij gaat grondig te werk, alles ziet er netjes uit en ook na deze klus is alles weer opgeruimd. Hij komt zelfs de ramen nog even zemen!

Achterdeur gerepareerd
28 juni 2015

Klussenbedrijf Zijlstra heeft mijn blokkerende achterdeur gemaakt en het viel nog onder de garantie ook!! Dat noem ik nog eens service, dank je wel Paulus! Vrgr Liza

Muur verwijderen en daarna afwerken in Emmen
22 juni 2015

Helemaal happy met Paulus. Werkt snel en netjes en is niet te beroerd om even bij te springen. Zal hem zeker weer bellen voor nieuwe klussen.

Kamer behangen in Gasselte
17 februari 2015

Mijn woonkamer is keurig behangen en gesausd. In een woord TOP en een heel snelle werker. Als ik weer een klus heb kom ik zeker terug bij Paulus!!!!

Behangen en tegels plakken in Gasselte

16 november 2014

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden in ons huis! Als een berg zagen we op tegen het behangen van de boven kamers, maar voor jou was dit maar een kleine klus!! je werkt netjes en snel!! Ook de tegels in de keuken heb je netjes afgewerkt! Alles ziet er weer top uit! Bedankt!!

Opknappen slaapkamer
B. Lunsche – 8 september 2014

Namens mijn ouders bedank ik Klussenbedrijf Zijlstra voor t opknappen van hun slaapkamer. Nieuw plafond, behang, schilderwerk en vloerbedekking!
Ze zijn er heel tevreden over en maken graag weer gebruik van de diensten van uw bedrijf!

Diverse klussen
Erna Beverwijk – 4 september 2014

Al lange tijd lagen er diverse uiteenlopende klussen cq. klusjes te wachten. Maar om daar allerlei mensen voor te vragen, had ik geen zin aan, totdat ik de advertentie van Klussenbedrijf Zijlstra voorbij zag komen op Facebook. Een allround klussenbedrijf voor een goede prijs. Inmiddels heeft Paulus diverse klussen gedaan, waaronder een vlonder leggen, een schutting gemaakt, een overkapping gemaakt, maar ook fietsen gemaakt, een skelter gemaakt en diverse kleinere klusjes in huis gedaan en dat alles keurig netjes en snel. En in omgang is hij een vriendelijke man, waarmee goed te overleggen is. Dus zeker een aanbeveling waard.

Verplaatsen radiator in Borger
Liza Bordewijk – 22 april 2014

Klussenbedrijf Zijlstra heeft voor mij een radiator verplaatst en de afwerking aan de binnenkant verzorgd, na plaatsing terrasdeuren. De heer Zijlstra denkt mee, is creatief in zijn oplossingen, neemt nauwelijks tijd voor koffie en is oprecht een harde werker. Op het gebied van afspraken kunt u prima met deze man in zee gaan, want telefoontje en mailtjes worden tijdig beantwoord!
De kwaliteit van zijn werk is netjes, geheel naar wens uitgevoerd.

Boom snoeien in Haren Gn
Familie Bol – 14 april 2014

Klussenbedrijf Zijlstra komt de afspraak na, is vakkundig en accuraat.

Bomen zagen in Hollandscheveld
De heer Benjamins – 28 maart 2014

Mijn ervaring met de heer Zijlstra is dat het een man is met veel inzicht, overal goed bij nadenkt hoe hij een klus aanpakt. Is een rustige, eerlijke, vriendelijke hardwerkende vakman. Heeft mij dan ook heel goed bijgestaan met het uitvoeren van mijn klus. Het is een vakman om vaker een beroep op te doen. Tevens aan te bevelen als vakman.

Allerlei buiten werkzaamheden in Odoornerveen
Jan Kuipers – 10 januari 2014

Harde werker! Goede service! Dit is nog iemand die zijn afspraken na komt! Kortom, zeer aan te raden!

Verhuizing in Groningen
Mevrouw Heins – 6 januari 2014

Betrouwbare hulp gehad bij verhuizing en reparaties in huis. Vakkundig zijn de deurkrukken hersteld en hebben wij vlotte hulp gehad bij de verhuizing. Klussenbedrijf is zeker aan te raden, flexibel, vakkundig en hulpvaardig. Zeer zeker een aanrader om in te schakelen bij reperaties en verhuizing. Wij zullen zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van klussenbedrijf Zijlstra.

Verhuizing in Groningen
Jacolien Visser – 5 januari 2014

Ik ben heel tevreden over klussenbedrijf Zijlstra. Hij heeft mij eind oktober geholpen bij een 1-persoons-verhuizing van Groningen naar Zwolle, wat heel soepel verliep. Vantevoren kreeg ik een duidelijke offerte.Zoals hij zelf ook aangeeft is hij een harde werker, en doet hij graag nog iets extra’s als dat kan (zo werd bij mij aangeboden alle lampen die nog hingen ook gelijk even van het plafond te halen, ideaal!). Samen met een collega (waar ik om had gevraagd) werd alles snel en goed ingeladen, en in Zwolle weer netjes naar mijn nieuwe woning gebracht. Daar aangekomen bood hij aan nog wat meubels weer in elkaar te zetten, wat razendsnel ging en waar ik erg blij mee was. Kortom een echte aanrader, ook voor verhuizingen!

10 plafondlampen kopen en ophangen in Drachten
Gebroeders Boer – 05 oktober 2013

Oprecht en vriendelijke man. Komt zijn afspraken na. Heeft bij ons 10 plafondlampen opgehangen, dit heeft hij prima gedaan.

Tuinwerkzaamheden en schuur zetten in Nieuw Buinen
Bert Stevens – 28 januari  2013

Klussenbedrijf Zijlstra: Harde werker – Precies – goede service ook als het werk al klaar is. Ook voor in de tuin (aardewerk is paardenwerk) – kun je duidelijke afspraken mee maken.