Paardentrailer opgeknapt

Paardentrailer voorzien van nieuwe betonplex bodem van 18 mm. De rubberen mat die er in gelijmd zat er ook weer in geplakt. Dat was wel een klus! Vervolgens alles netjes afgekit en de rubberen mat zelfs met rubber coating afgewerkt.

Bar van ruwe boomplanken

Windveren vervangen

Bij deze woning heb ik de windveren vervangen van hout naar Trespa. Een raamkozijn van hout naar draai-kiep in kunststof en twee enkelglasramen naar thermopane.

Grote conifeer omgezaagd

Een grote conifeer van circa 35 meter omgezaagd en afgevoerd.

Douchecabine, radiator en rolgordijn

Een gevarieerd project: Een nieuwe douchecabine, een designradiator en een Velux dakraamrolgordijn geplaatst. De klant is zeer tevreden!

Voortuin opknappen

Een voortuin. Buxus en vele struiken verwijderd. Palissade blokken geplaatst en met grind op anti-worteldoek is het onderhoudsvrij. Het straatwerk is er ook opnieuw in gelegd.

Diverse klussen met Rega Houtbouw

Gevel renovatie

Demonteren van de Trespa platen en verwijderen van de oude latten. Nieuwe gewolmaniseerde ventilatie latten aanbrengen (inclusief epdm afdichtprofiel) en herplaatsen van de Trespa platen. Opdracht in samenwerking met Roy Rekers van Rega Houtbouw. We hebben gelijk de kozijnen even meegenomen en opnieuw in de lak gezet.

Badkamer renovatie

Alle sloopwerkzaamheden gedaan. Daarna betegelen, koof maken, compleet hangtoilet plaatsen en betegelen, deurkozijnen plaatsen en aftimmeren.

Schutting en pergola

Samen met Rega Bouw een hardhouten tuinafscheiding en pergola geplaatst.